قدرت ایران و اسلام

قدرت و شگفتی های ایران و دینش اسلام و قرآن

قدرت ایران و اسلام

قدرت و شگفتی های ایران و دینش اسلام و قرآن

مشخصات بلاگ

ایران کشوری قدرتمند می باشد که طی پیروی از قران و هدایت اسلام و نشان دادن شگفتی های مردم و سرزمین آن

بایگانی

کلمه هامان در قرآن به چه کسی اشاره می کند؟

جمعه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۱۴ ب.ظ

در قرن 19 میلادی زبان شناسان موفق شدند که خطوط  هیروگلیف مصری را رمز گشایی کنند و به نامی به اسم هامان برخوردند که از نزدیکان و خدمت گذاران فرعون بود است.[1]خطوط   هیروگلیف در دهه 1700 میلادی در مصر کشف شدند.

 

این تصویر متعلق به نفی هامان است که 2000 سال قبل در بازی هایی شبیه به المپیک در مصر حضور داشته است.[2]

 این تصویر نیز مربوط به شخصی است که در لوحه های مصر باستان از او بعنوان هامان یاد می شود.که انظباق تصاویر هیروگلیف بالا با این تصویر این موضوع را اثبات می کند.


در حالی که در بیشتر متون باستانی از هامان بعنوان یک از شاهان بابل و مشاور خشایار شاه یاد شده بود قرآن کریم در 1400 سال قبل از هامان بعنوان یکی از یاران فرعون اشاره کرده بود و تا نزدیک همین قرن 19 نیز این موضوع در هاله ای از ابهام بود.نکته جالب این است که حتی این به این موضوع در تورات نیز اشاره نشده است و این مساله ادعای کذب رونوشت برداری قرآن از تورات را مردود می کند در حالی که باید به این موضوع در تورات که هم عصر هامان بود اشاره نشده و در انجیل نیز بعنوان یکی از شاهان بابل یاد شده است.

در سوره القصص آیه 38 نوشته شده: 

وَقَالَ فِرْعَوْنُ یَا أَیُّهَا الْمَلَأُ مَا عَلِمْتُ لَکُم مِّنْ إِلَهٍ غَیْرِی فَأَوْقِدْ لِی یَا هَامَانُ عَلَى الطِّینِ فَاجْعَل لِّی صَرْحًا لَّعَلِّی أَطَّلِعُ إِلَى إِلَهِ مُوسَى وَإِنِّی لَأَظُنُّهُ مِنَ الْکَاذِبِینَ ﴿۳۸﴾

و فرعون گفت اى بزرگان قوم من جز خویشتن براى شما خدایى نمى‏شناسم پس اى هامان برایم بر گل آتش بیفروز و برجى [بلند] براى من بساز شاید به [حال] خداى موسى اطلاع یابم و من جدا او را از دروغگویان مى‏پندارم.

 

بسیاری از سایت های ضد اسلامی واژه هامان را بعنوان یک ایراد تاریخی برای قرآن مطرح می نمودند و آن را به یکی از شاهان بابل و وزیر خشایار شاه نسبت می دادند در حالی که بنا به اشاره دقیق قرآن این نام متعلق به یکی از نزدیکان فرعون بوده و احتمالا بعد از مهاجرت اجباری یهودیان توسط بخت النصر به عراق و ایران به این ناحیه آورده شده و خطوط هیروگلیف مصری این موضوع را به اثبات می رساند در حالی که این نام و ریشه اش در طول قرن ها به فراموشی سپرده شده بود قرآن کریم در 1400 سال قبل و سه تا چهار هزار سال بعد از وجود هامان در مصر باستان به این موضوع اشاره می نماید.

--------------

[1]

207. Walter Wreszinski, Aegyptische Inschriften aus dem K.K. Hof Museum in Wien, 1906, J. C. Hinrichs’ sche Buchhandlung

201. Hermann Ranke, Die Ägyptischen Personennamen, Verzeichnis der Namen (The Egyptian Family Names, Listing of the Names), Verlag Von J J Augustin in Glückstadt, Band I,1935, Band II, 1952.

[2]From Egypt's sands to Olympics

نظرات  (۱)

گنگحنگحکحننح

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی